Nobel biocare

J. Oliverio žurnale – lietuviški receptai

Britų virtuvės guru Jamie Oliverio žurnalas „Jamie Magazine” pavasarį mirgės lietuviškų patiekalų receptais.

Šio leidinio kūrėjai iš Vilniaus į Londoną grįžo su keliais šimtais gardumynų nuotraukų, lietuviškų receptų prirašytais bloknotais, o lauktuvių išsivežė džiovintų baravykų ir skilandžių.

Praėjusią savaitę Lietuvoje keturias dienas viešėjusius „Jamie Magazine” kūrėjus po lietuviškų ir karaimiškų patiekalų restoranus, turgų ir ekologiškų produktų parduotuves vedžiojo režisierė Dalia Ibelhauptaitė ir jos vyras žinomas britų aktorius Dexteris Fletcheris.

Kelionei į Lietuvą J. Oliverio komanda – žurnalo redaktorius Andy Harrisas, redaktoriaus padėjėja Holly O’Neill ir fotografas Davidas Loftusas – ruošėsi kone metus, nes jų darbotvarkė visada labai perkrauta.

Kiekvienas britų kulinarijos garsenybės J. Oliverio leidžiamo žurnalo numeris skiriamas skirtingų šalių nacionalinėms virtuvėms ir istorijoms, susijusioms su tomis šalimis.

 


Ranigast sos

TAIP PAT SKAITYKITE