Mollers

Gripas gali būti nebaisus!

Kiekvienas esame girdėję apie gripą ir jo simptomus, tačiau dabar ši tema gerokai paaštrėjo dėl išaugusios pandeminio gripo grėsmės. Kasmet gripu suserga nuo 10 iki 20 proc. pasaulio gyventojų, lengva jo forma prasideda karščiavimu, galvos skausmais, ima gelti kojų sąnarius, laužo kaulus. Tai – pavojinga liga, nes plinta labai greitai ir dažnai sukelia įvairias komplikacijas, galinčias turėti liūdnų pasekmių. Gripo virusas nuolat kinta, todėl jo neįveikia įprasti priešvirusiniai medikamentai. Būdingi gripo simptomai – aukšta temperatūra, galvos, raumenų, sąnarių skausmas, šaltkrėtis. Vėliau prisideda sloga, gerklės perštėjimas, kosulys. Dažnai skauda akis, juntamas bendras organizmo silpnumas. Šie negalavimai paprastai užtrunka nuo kelių dienų iki kelių savaičių. Gripas ypač pavojingas kūdikiams ir nėščioms moterims.

Žvėryno natūralios medicinos centre į gripo grėsmę žvelgiama per kiek kitokią prizmę. Centro vadovės gyd. Jelenos Tulčinos teigimu, pirmasis ir pagrindinis žingsnis, siekiant išvengti šio virusinio negalavimo, yra organizmo imuninės sistemos stiprinimas. Mūsų imuninę sistemą veikia ne tik kenksmingi išoriniai veiksniai, ją ypač silpnina netinkamas maistas. Valgome daug, renkamės kraują rūgštinančius produktus (daug mėsos, miltinių patiekalų, saldumynų ir t. t.), todėl imuninė sistema silpsta. Šie produktai gali sukelti slaptą alergiją, tuomet organizme kaupiasi toksinai, dėl kurių žūva limfocitai. Nuolat netaisyklingai maitinantis, organizme ima trūkti limfocitų, todėl silpna imuninė sistema pralaimi nelygią kovą su virusais ir bakterijomis. Taigi virusas lengvai ,,prilimpa”, organizmas ima kovoti, tuomet pakyla temperatūra, žmogus prakaituoja, dingsta apetitas. Taip gamta mums keršija už valgymo kultūros nepaisymą.

Gripo profilaktikai reikalinga atlikti maisto netoleravimo testą, kurio rezultatai parodo, kurie maisto produktai žalingi, o kuriuos galima valgyti, nesibaiminant susilpninti savo imunitetą. Kitas žingsnis – žarnyno valymas. Nesuvirškinti maisto likučiai nuolatos nuodija organizmą, išskiria toksinus, kurie per kraujotakos sistemą patenka ir pažeidžia kitus organus bei sistemas. Po maisto netoleravimo testo ir žarnyno valymo procedūrų, siekiant galutinai užkirsti kelią virusinėms ligoms, būtina atlikti vegetatyvinį biorezonansinį testą, atskleidžiantį bendrą organizmo ekologinę būseną, ar jis neužterštas sunkiaisiais metalais, parazitais, grybeliais, pesticidais, konservantais ir kt. Šis testas tai pat parodo, ar tinkamai funkcionuoja organizmo imuninė sistema. Atlikę visus minėtus tyrimus ir laikydamiesi pagal maisto netoleravimo testą sudarytos mitybos programos, galime nebesibaiminti, kad mus netikėtai užklups gripo virusas.

Tačiau jeigu netikėtai pajutote pirmuosius ligos požymius (silpnumą, prakaitavimą, kaulų skausmus), nedelsdami atvykite į mūsų centrą, čia Vega testu bus nustatytas ligos sukėlėjas (viruso tipas) bei paskirtas veiksmingas homeopatinis ir biorezonansinis gydymas. Tik pradėjus taikyti antivirusinę programą, gali būti, kad jau per pirmąsias 30 min., dar gydytojo kabinete, arba kitą dieną ligonis pasijus geriau, ims kristi temperatūra. Ir toliau vartojant homeopatinius preparatus, virusas tarsi „ištrinamas” is organizmo.

Gyd. J. Tulčina pataria, pajutus pirmuosius požymius, būtina iš karto ieškoti pagalbos, ypatingai tai svarbu vaikams. Tradiciškai tokiu atveju griebiamasi antibiotikų, kurie iš tiesų nesunaikina virusų, o tik susilpnina imuninę sistemą. Susirgus labai svarbu adekvačiai maitintis: valgyti lengvą augalinį maistą, gerti daug skysčių, ar net pabadauti, kad maistu neapsunkintumėme su virusais kovojančių imuninės sistemos ląstelių – limfocitų.

Žvėryno natūralios medicinos centro specialistai yra sukaupę didelę patirtį, gydant įvairius negalavimus. Daug Lietuvos šeimų čia atveda savo atžalas, tikėdamiesi efektyvaus ir nežalojančio gydymo savo mažiesiems, juk labai svarbu tiksliai nustatyti ,”riešą” ir tada parinkti geriausią kovos su juo būdą. Pasinaudokite ir Jūs galimybe gyventi be vaistų.

Healthy Feed

TAIP PAT SKAITYKITE