REXSAN

Kiekvienai ligai gydyti – skirtingos spalvos maistas

Mokslininkai tvirtina įrodę, kad skirtingos spalvos daržovės pasižymi ne tik tai spalvai būdingais vitaminais ar mikroelementais, bet ir veikia skirtingus žmogaus organus bei gydo vis kitokias ligas.

JAV medikai besiskundžiantiesiems arterijų, plaučių ar kepenų ligomis pataria rinktis žalias daržoves ir vaisius. Briuseliniai kopūstai, špinatai, žalieji pipirai, salotų lapai, cukinijos, brokoliai, žirneliai ar žalioji arbata – visi šie augalai stiprina kraujagyslių sieneles ir valo organizmą.

Įtemptai mokantis arba sutrikus atminčiai rekomenduojama vartoti kuo daugiau mėlynos ir purpurinės spalvos vaisių bei daržovių – figų, raudonųjų vynuogių, raudonųjų kopūstų, baklažanų, pupelių, burokėlių ar raudonųjų bulvių.
Prostatos funkcijai palaikyti ir siekiant išvengti DNR mutacijų nepamainomi rausvi ar raudoni vaisiai bei daržovės – pradedant spanguolėmis ir baigiant ridikėliais.

Geltoni ir oranžiniai vaisiai bei daržovės stiprina imuninę sistemą, užtikrina odos aprūpinimą drėgme, skatina organizmo augimą ir padeda susilpnėjus regėjimui.

Na, o kaulams ir kraujo apykaitai svarbiausios baltos ir šviesiai gelsvos spalvos gamtos dovanos – svogūnai, pievagrybiai, žiediniai kopūstai ar kriaušės.

Veidas.lt

Pagalba mažyliui

TAIP PAT SKAITYKITE