Spalio 21d. Sekmadienis

„Rochester“ imbierinių gėrimų naudojimo ypatumai

2016 Birželio 27d.
Peržiūrų skaičius: 12206

Vasara džiugina saulėtais orais taip tinkamais atostogoms, smagiam laisvalaikiui lauke, maudynėms,  ilgiems vakariniams  pasivaikščiojimams...
Bet po karštų saulės spindulių norisi vėsumos gomuriui, atgaivos kūnui.

Dalinamės gaiviais kokteiliais BE ALKOHOLIO , kurie paįvairins susitikimus su draugais, artimaisiais, galės gurkšnoti ir dideli ir maži...Palepinkite save nuostabiai gaivaus skonio gėrimais su trupučiu imbiero užtaiso, išbandykite naujus mūsų siūlomus desertus!

Nealkoholiniai kokteiliai

Stiprusis obuolys :


Rochester Ginger;
Obuolių sultys;
Laimas;
Ledas.


Ginger Sunshine:


Rochester Ginger;
Kaktusų sultys;
Citrinų sultys;
Bananų sirupas;
Ledas .


Gingerholiko rojus:


Rochester Ginger;
Anansų sultys;
Vynuogių sultys;
Ledas.


Žaliasis mulas:

Rochester Ginger;
Citrinų sultys;
Kaktusų sultys;
Kokosų sirupas;
Juodųjų serbentų sirupas;
Ledas.


Kokteilis "Gaivumas":


  • puodelis Rochester Ginger;
  • 2 puodeliai 100% obuolių ir  mango sulčių;
  • 1 litras gazuoto mineralinio;
  • 1 puodelis ledo;
  • Šviežių mėtų lapeliai;
  • Braškės – perpjautos per pusę;
  • Laimų, citrinų ir apelsinų griežinėliai.

Reikia paimti aukštą 2 l ąsotį, supilti ingredientus: Rochester Ginger, obuolių, mango sultis ir mineralinį vandenį. Suberti ledą ir išmaišyti. Suberti mėtos lapelius, braškes.


Boston Cooler :

  • Sprite;
  • Vaniliniai ledai;
  • Rochester Ginger Drink imbierinis gėrimas.

Stiklinę „Sprite“ reikia dosniai užpilti Rochester Ginger  gėrimo. Ant viršaus uždėkite gerą šaukštą ledų.


Šalta imbierinė arbata:


  • Juodoji arbata;
  • Ledas;
  • Citrina;
  • Rochester Dark Ginger Drink imbierinis gėrimas.

Reikia įpilti  pagal skonį Rochester Ginger Drink į aukštą stiklinę su šalta arbata. Įmesti keletą citrinos skiltelių.

P.S. Čia puikiai tinka persikų šalta arbata (pvz., „Ice Tea“ su persikais)!


Indiška citrinos, medaus ir imbiero arbata:


(padeda nuo peršalimo) 

  • Juodoji arbata (tinka ir kita, pvz., žalia);
  • Didelis šaukštas medaus;
  • Citrina.

Įpilti šaukštą Rochester Ginger, šaukštą medaus į karštą arbatą. Įdėti skiltelę citrinos (galima laimų).


Imbierinė kava:


Į kavą pagal skonį įpilti Rochester Dark Ginger gėrimo. 

Desertai

Spanguolėmis įdarytas obuolys su ledais:


  • 1 puodelis spanguolių ir razinų;
  • 4 dideli obuoliai;
  • 1/2 puodelio rudojo cukraus;
  • 2 šauktai sviesto;
  • 1 šaukštelis cinamono;
  • 1 puodelis graikinių riešutų;
  • vanilinių ledų;
  • 1 puodelis Rochester Ginger gėrimo.

Gamyba:

  1. Įkaitinti orkaitę iki 180C.
  2. Perpjauti obuolius per pusę, išimti obuolių vidurį, kad gautume krepšelius.
  3. Dubenyje sumaišyti sviestą su ruduoju cukrumi ir cinamonu.
  4. Į obuolių puseles sudėti spanguoles su razinomis, palikus ant viršaus vietos, uždėti sviesto, rudojo cukraus ir cinamono gautą masę.
  5. Ant viršaus uždėti graikinių riešutų, ir paruoštus obuolius sudėti  į sviestu išteptą kepimo formą.
  6. Įpilti į skardą puodelį Rochester Ginger.
  7. Kepti 50 min. ir patiekti su ledais.


Pyragas su imbieriniu vynu

 


  • 2 puodeliai razinų;
  • 1 puodelis nerafinuoto cukranendrių cukraus;
  • 1 puodelis Rochester  Dark Ginger (tinka ir Rochester Ginger) imbierinio vyno;
  • 2 puodeliai miltų;
  • 2 šaukšteliai sodos;
  • 1 šaukštelis prieskonių pagal skonį (pvz., gvazdikėlių, kardamono, muškato, imbiero, cinamono);
  • 100 ml sviesto (1/2 puodelio);
  • 1 kiaušinis.

Gamyba:

  1. Sumaišykite razinas, cukrų, sviestą, prieskonius ir imbierinį vyną puode.
  2. Virinkite 5 minutes. Kai šiek tiek atvės, sudėkite miltus, sodą (nugesintą) ir kiaušinį, gerai išmaišykite.
  3. Sukrėskite tešlą į riebalais išteptą skardą ir kepkite 170°C apie 1 val. 25 min.

Iškepusį palikite atvėsti ir išimkite iš formos.

 

Skanaukite, gaivinkitės, o kai atvės – šildykitės!

www.damodara.lt


Stebuklas: parduodamas desertas, kuris padeda lieknėti

Stebuklas: parduodamas desertas, kuris padeda lieknėti

Tai tikra svajonė visiems dietos besilaikantiems žmonėms. Britanijoje pradėta prekiauti desertu, kuriame kalorijų yra mažiau nei obuolyje. Viename Didžiosios Britanijos prekybos tinklo centruose parduodamame naujame deserte ne tik mažiau kalorijų...


Sveikos mitybos dieną ragins maitintis sveikiau

Sveikos mitybos dieną ragins maitintis sveikiau

Lapkričio 8 oji - sveikos mitybos diena. Ta proga, Klaipėdos universiteto Sveikatos mokslų fakultetas (KU SvMF), ragina atkreipti dėmesį į tąi, ką valgome. Skelbiama, kad atlikti tyrimai rodo, kad žmonės vartoja per daug riebalų, per mažai...


Baltieji ir raudonieji serbentai

Baltieji ir raudonieji serbentai

Viduramžiais baltieji ir raudonieji serbentai buvo labai populiarūs Vakarų Europoje, kur ir buvo išvestos šiuolaikinių serbentų veislės. Raudonieji serbentai turi daug vitamino B1, C, geležies, fosforo, kalio, ląstelienos, vario ir mangano. Yra...


Gaminiai be E – kieti ir neskanūs?

Gaminiai be E – kieti ir neskanūs?

Kodėl mūsų parduotuvėse vis dar tenka pavargti ieškant produktų be maisto priedų, žymimų E? Gamintojai tikina pristatantys vis daugiau sveikesnės produkcijos, nors pirkėjus esą tenka pratinti prie pasikeitusio gaminių skonio. Parduotuvių lentynose...


Jonizuotas vanduo pagerina kavos ir arbatos savybes

Jonizuotas vanduo pagerina kavos ir arbatos savybes

Net jei ryte kaip akis išdegę skubate į darbą, puodelis kavos arba arbatos tikriausiai vis tiek yra ištikimas Jūsų ryto palydovas, kuriam laiko rasite visada. Jei niekur neskubate – rasite laiko tuo labiau.Tačiau ar žinojote, kad naudojant...


Bėdas dėl svorio išduoda smegenys

Bėdas dėl svorio išduoda smegenys

Pagal smegenų reakciją į maistą galima spręsti, ar žmogus ateityje turės problemų dėl antsvorio, teigia mokslininkai. Tyrimų rezultatai rodo, kad tie žmonės, kurių smegenys silpniau reaguoja į maistą (šokoladinį pieno kokteilį), ateityje labiau...


5 Neigiamai Dietą Įtakojantys Sporto Mitai

5 Neigiamai Dietą Įtakojantys Sporto Mitai

1. Sportas - tik profesionalams. Ši idėja galioja tik profesionalaus sporto atveju. Įgimtos savybės, kurių reikia profesionaliam sportininkui (greitis, įgūdžiai, specifinis ūgis ir t.t.) gali būti tik įgytos, jos negali būti suformuotos...


Širdies ligų riziką labiau padidina dešrelės nei kepsniai

Širdies ligų riziką labiau padidina dešrelės nei kepsniai

Tyrimas atskleidė, kad valgant apdorotą mėsą (pavyzdžiui, dešreles), padidėja rizika susirgti širdies ligomis. Panašu, kad raudona mėsa nėra tokia žalinga, praneša BBC. Harvardo universiteto darbo grupė, išnagrinėjusi tyrimus, kuriuose dalyvavo...


Burokėlių sultys suteikia energijos

Burokėlių sultys suteikia energijos

Geriant burokėlių sultis, didėja žmonių ištvermingumas ir tai gali padėti treniruotis iki 16 procentų ilgiau, parodė Didžiojoje Britanijoje atliktas tyrimas. Ekseterio universiteto mokslininkai nustatė, kad burokėliuose esantis nitratas mažina...


Maisto papildai: kaip nepasiklysti?

Maisto papildai: kaip nepasiklysti?

Tikriausiai daugelis susimąstome, ar tikrai mūsų mityba visavertė, ar mūsų organizmas gauna visas reikiamas medžiagas, o jei negauna, tai kokios įtakos tai gali turėti mūsų sveikatai. Deja, toli gražu ne kiekvienas gali sau leisti prabangą tris...


Tyrimas: vaisių ir daržovių lietuviai valgo daugiau už estus ir latvius

Tyrimas: vaisių ir daržovių lietuviai valgo daugiau už estus ir latvius

Daugiau nei du trečdaliai lietuvių bent vieną kartą per dieną valgo vaisių ir daržovių. Tuo tarpu estai ir latviai gerokai atsilieka – vaisių ir daržovių jie valgo rečiau, o dauguma jų net nežino, kad šios rūšies maisto reikėtų suvartoti...


Tarp nesaugų maisto produktų – ir košelė vaikams

Tarp nesaugų maisto produktų – ir košelė vaikams

Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba per šių metų pirmąjį pusmetį nustatė 15 nesaugių importuojamų ir rinkoje esančių maisto produktų bei vieną nesaugių pašarų atvejus. Apie visus 16 atvejų buvo informuota Europos Komisija Skubiųjų pranešimų...


Koks medus geriausias?

Koks medus geriausias?

Renkantis medų pirmiausia reikėtų pažiūrėti, ar jis vietinis, nes importinis medus visuomet yra šiek tiek kaitintas. Kaitinant žūva dalis veikliųjų medžiagų, ir pablogėja medaus gydomosios savybės.Vietinis medus, jei jis laiku išsuktas, visuomet...


Apie gerą aliejų virtuvėje: alyvuogių aliejus

Apie gerą aliejų virtuvėje: alyvuogių aliejus

Virtuvėje jis yra labai reikalingas. Ypač vasarą, kada tiek daug žalumynų, o ir ne tik. Be gero aliejaus gera virtuvė vargiai išsiverčia. Juk pirmas dalykas, kurį pastebime nesėkmingai pavalgę, kokioje nors nelabai aiškioje maitinimo įstaigoje,...


Mėsos gaminiuose naudojamas konservantas E250 gali sukelti vėžį

Mėsos gaminiuose naudojamas konservantas E250 gali sukelti vėžį

Įsibėgėjus iškylų sezonui, norime priminti Nacionalinės maisto ir veterinarijos tarnybos įspėjimą dėl mėsoje naudojamo maisto priedo natrio nitrito (E250). Vartojant šiuo konservantu apdorotą mėsą, organizme gali susidaryti žinomi kancerogenai...


Apie maisto alergijas ir galimas jų priežastis

Apie maisto alergijas ir galimas jų priežastis

Kodėl šiais laikais vis dažniau sutinkame įvairioms maisto grupėms alergiškų vaikų? Šiandien kas trečias vaikas serga šia lėtine liga. Niekas tiksliai pasakyti negali, tačiau mokslininkai pateikia kelis faktorius, kurie gali turėti įtakos šio...


Geriame natūralias sultis, bet to nežinome?

Geriame natūralias sultis, bet to nežinome?

Pagal teisinius reikalavimus užrašas "sultys" ant pakuočių rodo, kad jos yra natūralios ir jų sudėtyje nėra konservantų ar kitų maisto priedų. Tačiau tik 9 procentrai lietuvių tai žino. Dažniausia pirkėjus klaidina neišsamus pakuočių...


Gyvenimas be maisto: naujos galimybės ar pavojingi eksperimentai?

Gyvenimas be maisto: naujos galimybės ar pavojingi eksperimentai?

Lietuvoje plinta naujas "virusas" - žmonės meta iššūkį tradiciniam supratimui apie mitybos svarbą. Jie nusprendžia gyventi be fizinio maisto, o energijos kūnui paimti iš... saulės. Kas tai - naujos epochos ženklai ar pavojingi...


Ateities kulinarijai - maisto spausdintuvas

Ateities kulinarijai - maisto spausdintuvas

Dabar kiekvienas galės tapti puikiu kulinaru ir netgi įvaldys molekulinę virtuvę. Masačiūsetso technologijos instituto mokslininkai Marcelo Coelho ir Amitas Zoranas sukūrė skaitmeninį maisto spausdintuvą, kuriuo galima pasigaminti kokybiškų...


Arbata pakeliuose pavojinga sveikatai?

Arbata pakeliuose pavojinga sveikatai?

Arbatos pakeliuose yra didelis fluoridų kiekis, kurie kensmingi sveikatai. Tokios išvados priėjo Vašingtono Medicinos koledžo mokslininkai. Tyrimai parodė, jog "pakelinėje" arbatoje įprastas stiprumas buvo 6,5 fluoridų dalys milijonui,...


APKLAUSA

Ar stengiatės maitintis sveikai?





Modifast

Modifast

Baltyminiai produktai svoriui mesti
TLK kodų paieška

Galimi kodai: nuo A00.0 iki Z99.9